Personeel gezocht

Wij zijn opzoek naar een zelfstandig werkende kok, die ervaring heeft met á la carte, lunch en buffetten.

Tuincafé de Witte Zwaan is een huiselijke locatie met een grote tuin en diverse sfeervolle ruimtes, waar de gasten komen lunchen, dineren of barbecueën.

Uit onze keuken komen dan ook een veelal huisgemaakte gerechten, waarbij wij gebruik maken van onze fruitbomen, moes- en kruidentuin. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met een bijbehorend salaris en prettige werktijden (alles conform CAO). Tevens zijn er doorgroei mogelijkheden aanwezig naar sous chef of chef.

Kortom, vind je het leuk om creatief en experimenteel bezig te zijn en denk je dat je ons gezellige team kunt ondersteunen bij het ontwikkelen van onze keuken, mail dan je cv naar info@dewittezwaan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.