Werken bij Tuincafé de Witte Zwaan

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij zijn op zoek naar een sous-chef of chef-kok, dit is afhankelijk van de ambities, kwaliteiten en interesses van de kok. Ons tuinrestaurant heeft lekker veel groen zowel buiten als binnen en er heerst een huiselijke sfeer. Daarnaast beschikt het pand over een ruime lichte keuken. In onze grote afgeschermde tuin vindt men naast een moes- en kruidentuin ook diverse fruitbomen.

Naast het à la carte gedeelte, beschikken wij over genoeg ruimte om feesten te verzorgen tot 80 personen. Denk hierbij ook aan het verzorgen van hapjes, buffetten, barbecues etc. Voor de kleinere gezelschappen is in het ruim opgezette restaurant een serre aanwezig.

Buiten staat een paviljoen met een eigen bar een barbecue. Hier kunnen de gasten zelf gebruik maken van de barbecue of op aanvraag een kok die aan live cooking doet!
Om het geheel verder aan te kleden staan er buiten diverse vuurkorven en vuurpotten.

Onze gasten zijn altijd super positief en houden ervan om smakelijk verrast te worden!

Wij belonen ons personeel als inzet, creativiteit en taken goed worden uitgevoerd. Bovendien zijn de werkdagen flexibel in te vullen.

Wat verwachten we van de chef:

Je bent verantwoordelijk voor het creatieve gedeelte van de keuken, hebt er de dagelijkse leiding en bent verantwoordelijk voor de inkopen. Kortom de gasten positief verrassen met lekker en eerlijk eten!

We hebben het liefst iemand die ervaring heeft in het hogere segment en die de functie van chef of souschef al eens eerder heeft vervuld.