ZININ FESTIVAL CANCELLED

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dat het #Zinin Festival op 21-08-2021 moet worden geannuleerd. Dit jaar zou het #Zinin festival, haar eerste editie beleven.

Uiteraard hielden wij in ons achterhoofd al enige tijd rekening met deze uitkomst. De huidige onzekerheid rondom de (on)mogelijkheden om een festival te kunnen organiseren heeft ons tot dit besluit gebracht. Tel daarbij de nog eventuele extra covid-maatregelen vanuit de overheid en iedereen zal begrijpen dat we voor een nagenoeg onmogelijke opgave staan. Het annuleren van het #Zinin Festival is dan het enig juiste besluit. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, artiesten, leveranciers, crew en vrijwilligers is onze grootste prioriteit.

Volgend jaar komen met dubbel zoveel enthousiasme terug! Zodra wij en nieuwe datum hebben zullen wij jullie informeren.

Voor de mensen die al kaarten hebben gekocht: wij nemen z.s.m. contact met jullie op.

Voor nu, heel veel liefde, maak er ondanks alles een mooie zomer van.

Namens het team van #Zinin Festival & De Witte Zwaan