Werken bij Tuincafé de Witte Zwaan

Wij zoeken ter versterking van ons keukenteam een zelfstandig werkend kok, sous-chef en chef voor full- en/of parttime.

Zelfstandig werkende kok die ervaring heeft met á la carte, lunch en buffetten bereiden. Afhankelijk van de ambities, kwaliteiten en interesses van de kok zijn er doorgroei mogelijkheden aanwezig.

Als sous-chef of chef ben je tevens “ondersteunend” in het opstellen van onze wisselende menukaarten en in de opmaak van de gerechten. Daarnaast stuur je het keuken team aan, en houd je je onder andere ook bezig met het maken van de roosters, prijscalculatie en spreek je partijen door met gasten.

Onze locatie

Tuincafé de Witte Zwaan is een huiselijke locatie met een grote tuin en diverse sfeervolle ruimtes. Naast ons restaurant, welke geopend is voor lunch en diner, kunnen grotere gezelschappen bijvoorbeeld ook gebruik maken van een barbecue, buffet of walking dinner.

Ons tuinrestaurant heeft lekker veel groen zowel buiten als binnen en er heerst een ongedwongen sfeer. Daarnaast beschikt het pand over een ruime lichte keuken. Uit onze keuken komen dan ook veelal huisgemaakte gerechten, waarbij wij gebruik maken van onze fruitbomen, moes- en  kruidentuin. Naast het à la carte gedeelte, beschikken wij over genoeg ruimte om feesten te verzorgen tot 150 personen. Denk hierbij ook aan het verzorgen van hapjes, buffetten, barbecues etc. Voor de kleinere gezelschappen is in het ruim opgezette restaurant een serre aanwezig. In onze ruim opgezette tuin met terras staat tevens een paviljoen met een eigen bar en barbecue. Hier kunnen de gasten zelf gebruik maken van de barbecue of op aanvraag een kok die aan live cooking doet!

Wat bieden wij?

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met een bijbehorend salaris en prettige werktijden (alles conform CAO). Tevens zijn er diverse doorgroei mogelijkheden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
– Flexibele werkuren
– Cursus mogelijkheden
– Vakantiegeld
– Reiskostenvergoeding
– Personeelskorting
– Gezellige uitstapjes

Kortom, vind je het leuk om creatief en experimenteel bezig te zijn en denk je dat je ons gezellige team kunt versterken bij het ontwikkelen van onze keuken, mail dan je cv naar info@dewittezwaan.com