Tuincafé
De Witte Zwaan
 
 
Feesten
en/of andere besloten gezelschappen

Wilt u graag een feest geven in een gemoedelijke, sfeervolle ruimte of gebruik maken van onze mooie tuin? Wij hebben jarenlange ervaring wat betreft het organiseren van feesten, buffetten, lezingen, walking diners, workshops, bbq’s, jubilea, private dinings of koffietafels. Waarbij we vanzelfsprekend uw persoonlijke wensen als uitgangspunt nemen. Hoe eigenzinnig uw idee misschien ook lijkt, we denken graag met u mee over een persoonlijke invulling van uw evenement of feest. U kunt uw gasten, collega’s of klanten ontvangen in een warme, huiselijke en ongedwongen sfeer.

De ruimtes zijn variabel in te delen, van 10 tot 250 personen. Daarnaast beschikken we over voorzieningen als een goede geluidsinstallatie en wifi.

Heeft u interesse om uw feest te geven bij ons? Maak dan een vrijblijvende afspraak en vraag naar de mogelijkheden!

Serre

Wij hebben een prachtige serre met glazen puien vanwaar u uitkijkt over onze tuin. Verwarmd en gezellig voor uw lunch, high tea, diner of feest

Restaurant

Ons restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend voor lunch of diner. In de winter kunt u fijn in het restaurant bij onze houtkachel zitten.

Zaal

Wij hebben een grote zaal die beschikt over een eigen bar voor grote gezelschappen. Hier is genoeg ruimte voor bijv. een walking diner of een lunch- of diner buffet. Heeft u nog eigen wensen over de aankleding van uw feest? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lavendel kamer

Grenzend aan het restaurant is een aparte kamer die wij de lavendel kamer noemen. Hier is het mogelijk om met een gezelschap te genieten van een privé diner (max 12 zitplaatsen) of een besloten borrel.

Paviljoen

Het paviljoen is een prachtige plek in onze tuin waar u overdekt kunt genieten met uw gasten van onze tuin. Deze ruimte is voorzien van terrasverwarming, aangename verlichting, een bar en comfortabele zitplaatsen.

Tuinhuisje

Self-catering, kleine groepen en kinder feestjes.

Tuin

Als de zon schijnt is onze prachtige tuin met groot terras geopend. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Ook kunt u de tuin als locatie gebruiken voor uw feest. Achter ons terras is een speelweide voor de kinderen.

Onze tuin is een mooie groene plek aan de Hoogstraat van Berlicum, waar u in alle rust kunt genieten van lekker eten en een drankje

Ook voor kinderen is dit een fijne plek, waar ze kunnen spelen in de zandbak en waar ze de ruimte hebben om lekker rond te rennen of te schommelen.

Bent u na het lezen van onze feest mogelijkheden geïnteresseerd geraakt ? Maak dan vrijblijvend een afspraak.